PIZZERIA ADRIANO

PIZZERIA ADRIANO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 338 beoordelingen
27 jan 2020 om 7:07 Het eten was heerlijk! Echte goeie pizza's snelle bezorging en het eten lekker goed warm! Toppie
26 jan 2020 om 19:33 Correct op tijd En lekker eten
26 jan 2020 om 17:18 Super! Een betere pizza kan je niet krijgen! Dikke aanrader! Eindelijk! Zo blij mee!
26 jan 2020 om 10:19 Eten was goed, behoort zeker tot de betere pizza’s van Leeuwarden. Ondanks dat de bezorger vriendelijk was vond ik de bezorgtijd toch aardig lang en was mijn bestelling niet compleet. In een tweede ronde werd mijn drinken nog bezorgd.
25 jan 2020 om 22:04 Vers en erg lekker. Zeker de beste van lwd.
23 jan 2020 om 21:25 Ik heb al meerdere pizzarias geprobeerd via thuisbezorgd en was altijd een beetje teleurgesteld, maar nu niet. Was snel, super lekker en warm! Nu weet ik eindelijk waar ik voortaan moet bestellen.
20 jan 2020 om 13:37 Als ervaringsdeskundige op het gebied van kapsalons als pizza's in L'warden kan ik stellen dat dit (wat betreft een bezorgrestaurant) de beste is. Pizza's zijn rijkelijk belegd en komen warm aan. Nog niet een onvriendelijke bezorger meegemaakt. Ga zo door
20 jan 2020 om 8:25 pizza had een keiharde rand . smaak viel ook wat tegen .jammer had gezien de recenties meer verwacht
20 jan 2020 om 7:56 Op thuisbezorgd stond een bezorgtijd van 35 minuten, maar na het plaatsen van de bestelling veranderde dat al snel naar 60 minuten. Maar het eten was het wachten waard! Heerlijke pizza. Volgende keer maar een half uurtje eerder bestellen.
19 jan 2020 om 20:12 Beste pizza's van de stad, elke keer opnieuw.
18 jan 2020 om 19:21 Snel bezorgd, ondanks andere kant van de stad en goed op temperatuur. Smaakte weer perfect, wie van echte pizza houdt en niet de rommel die elders voor pizza door moet, hier moet je zijn
18 jan 2020 om 8:26 heerlijke pizza en goed warm. voor herhaling vatbaar